Rådgivning

Vores mission er at bidrage til den grønne omstilling ved at skabe og tilbyde ekstraordinær god og energirigtig belysning i form af spændende designs med optimal lysanvendelse og nye anvendelsesmuligheder.

Vi samarbejder med førende rådgivere og installatører omkring alle former for belysningsprojekter til både offentlige og private bygherrer. Med stigende energipriser og ønsket om at bidrage til den grønne omstilling spiller energibesparelser og energirenovering indenfor belysning selvsagt en vigtig rolle i dagens Danmark. Derfor rådgiver vi naturligvis også gerne slutbruger/bygherre om energirenovering af belysning og anviser installatører, der kan udføre arbejdet.

Hos Inwave mener vi, at lys og belysning skal ses i en større sammenhæng: En helhedsorienteret tilgang hvor vi vægter både det funktionelle, æstetiske, klimaindsatsen og økonomiske aspekter når vi udvikler og leverer LED-belysning. Det er vores klare holdning at skandinavisk designtradition, god økonomi og klimarigtige valg ikke er hinandens modsætninger – tværtimod.