Kongens Karré

Kongens Karré

Skandinavisk design

Fyns Almennyttige Boligselskab har med valget af vores armaturer, fået en både moderne og tryghedsskabende udendørsbelysning, der understøtter byggeriets æstetiske karakter  og samtidigt mindsker energiforbruget til gavn for både klima og økonomi.

Vores armaturer

Dava – elegant og slank pullert med cylindrisk armaturhus. Fremragende lysegenskaber som muliggør en yderst økonomisk belysningsplan med overholdelse af E-klasser ved stor armatur afstand. Nem adgang til sliddele for hurtig og effektiv vedligeholdelse.

Casa – robust vægarmatur i lækker finish der som standard leveres med farveskift 3000K/4000K. Har vandalklasse IK10 som giver modstandsdygtighed mod barske miljøforhold.

Zia – vægarmatur med flot finish til energibesparende GU10 LED lyskilder. Kan anvendes med 3,5W GU10 som erstatter en 35W halogen eller 5W GU10 som erstatter en 50W halogen.

Lumio – smal og elegant plafond som fås i to modeller: en cylindrisk og en kvadratisk, begge med let rundede kanter og svagt hvælvet skærm. Kan fås med fx HF sensor.

 

Bygherre: Fyns Almennyttige Boligselskab
Samarbejdspartner: Kemp & Lauritzen A/S
Lokation: Odense

Example blog post
Example blog post
Example blog post