Favna Middelfart Dyrehospital

Favna Middelfart Dyrehospital

Fokus på godt indeklima og optimal belysning

Efter en periode med markant udvikling valgte Favna Middelfart Dyreklinik at udvide og flytte til nye og større lokaler. Det nye dyrehospital er indrettet med fokus på et godt indeklima og til at understøtte dette har Inwave leveret armaturet Luna for, at sikre optimal belysning i alle dyrehospitalets lokaler.

Det energibesparende Luna armatur er leveret både til påbygning og til nedhæng med wirebeslag. Det stilrene cylindriske design og armaturets bløde og jævne lysfordeling giver et roligt og stilfyldt udtryk, hvilket understøtter dyrehospitalets fokus på det gode indeklima og mindst mulig stress for klinikkens patienter.

Udendørsbelysning

Ved dyrehospitalets hovedindgang ses Inwaves specialedesignede Trend Pullert, der med driftssikker LED-teknologi og nem adgang til sliddele sikre en klimavenlig, økonomisk og vedligeholdelsesfri belysning.

På hospitalets parkeringsplads ses parkarmaturet Trend Park. Dette armatur giver en behagelig og effektiv belysning til områdets udearealer og er med armaturets ekstrem lange levetid på 100.000 timer (L80) et både energibesparende og økonomisk godt valg.

 

Bygherre: Favna Middelfart Dyrehospital
Samarbejdspartner: El Fyn A/S
Lokation: Middelfart

Example blog post
Example blog post
Example blog post