Drift og Beredskab Sønderborg

Drift og Beredskab Sønderborg

Nyt logistik- og servicecenter i Sønderborg

Sønderborg Kommunes nye logistik- og servicecenter ”Drift og beredskab” stod færdig i år 2023. Byggeriet er kendetegnet ved et moderne og stilrent design med naturligt lysindfald skabt via ovenlysvinduer og store vinduespartier.

Vores løsning

I forbindelse med byggeriet har Inwave leveret LED armaturet Flow downlight og LED-panelet Skyled Prolux. Armaturerne er valgt så de komplementerer bygningens naturlige lysindfald på fællesarealer, kontorer og i mødelokaler.

Til byggeriets driftshaller har Inwave leveret det energibesparende industriarmaturet Prime LED, der er et sikkert valg i nybyggerier som erstatning for det traditionelle IP65 staldarmatur.

Udvendigt på bygningen ses Inwaves stilfulde Casa vægarmatur, der giver en flot ensartet lysfordeling. Til dette projekt er vægarmaturet leveret i sort, men forhandles i flere farvevarianter.

Ved bygningens hovedindgang ses vores specieldesignede udendørs armatur Trend Pullert, der med sin cylindriske og stilrene form falder naturligt ind i hovedindgangens grønne omgivelser.

På parkeringspladsen har vi leveret det effektive og energibesparende vejarmatur Solera.

 

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post