Udendørsbelysning

Karakterskabende og brugervenlig udendørsbelysning er en vigtig del af bymiljøet. Det skaber liv og tryghed i den mørke årstid og om aftenen. Samtidig understreges de arkitektoniske kvaliteter i byrummets linjer eller ved enkelte bygninger. Her tilbyder Inwave energibesparende kvalitets vej- og stibelysning, pullerter samt LED udendørslamper i lækkert moderne design med meget lang levetid, høj virkningsgrad og mulighed for lysstyring. Det er udendørsbelysning med høj brugerkomfort, stort besparelsespotentiale og gunstig TCO (Total Cost of Ownership).

 • Pullerter

  Pullerter (5)

  Pullerter Robuste og energibesparende LED pullerter i gennemført og fuldendt design med fremragende lysegenskaber, meget lang levetid, udskiftelige sliddele samt lysstyring der sikrer stort besparelsespotentiale og høj driftssikkerhed. Velegnet til at skabe en dekorativ afskærmning med behageligt lys, der samtidigt bidrager aktivt til at understrege linjerne i arkitektur og bymiljø.
 • Vej og sti

  Vej og sti (6)

  Vej og sti Moderne og karakterskabende vej- og sti belysning med energibesparende LED teknologi og mulighed for lysstyring. Armaturerne giver behagelig og effektiv belysning med høj virkningsgrad. Flere af modellerne har indirekte lys og rotationssymmetrisk lysfordeling - det giver høj brugerkomfort og et godt belysningsmiljø. Udskiftelige sliddele og ekstrem lang levetid er hos os en selvfølge.
 • Vægbelysning

  Vægbelysning (6)

  Vægbelysning Robust og veldesignet vægbelysning: LED udendørslamper med gode lysegenskaber og lang levetid. Velegnede til husmure, cykelskure, gange mv. Kan også anvendes indendørs ved behov for ekstra robust LED belysning. Takket være attraktivt design og tilpasningsmuligheder som justerbar spredningsvinkel eller halvskærm kan armaturerne matche bygningsmiljø og udtryk perfekt.

Hent dataark