Spots og downlights

Den rigtige belysning er vigtigt for både medarbejdernes koncentration og arbejdsglæde, ligesom den har stor betydning for f.eks. kundens købsoplevelse. Her er veldesignet og energibesparende LED belysning med høj virkningsgrad og behageligt lys uden blænding en central medspiller. Vores spots og downlights er nemme at montere og fås til både indbygning og påbygning.  De er velegnede til f.eks. kontor, mødelokaler, butiksbelysning, institutioner, hospitaler, storkøkkener m.v.

 • Downlights indbygning

  Downlights indbygning (7)

  Downlights indbygning Downlights til indbygning er behagelig og pladsbesparende LED belysning med lav synlig profil og nem, hurtig montage. Armaturerne har gode lysegenskaber med høj virkningsgrad og lang levetid. Velegnet til f.eks. butiksbelysning, offentlige bygninger, private hjem eller kontorbelysning.
 • Downlights påbygning

  Downlights påbygning (2)

  Downlights påbygning Downlights til påbygning er energibesparende LED belysning med synligt armaturhus i flot finish, høj virkningsgrad - gode lysegenskaber og lang levetid. Nem og hurtig montage. Velegnet til f.eks. butiksbelysning, gangarealer, hoteller eller kontorbelysning.
 • Spots

  Spots (5)

  Spots Spots er pladsbesparende, kipbar LED belysning til indbygning med mange anvendelsesmuligheder. Har lav synlig profil, gode lysegenskaber og lang levetid. Nem og hurtig montage. Velegnet til f.eks. butiksbelysning, institutioner, private hjem, ved udhæng eller som kontorbelysning.
 • Skinnespots

  Skinnespots (2)

  Skinnespots Skinnespots er højtydende, retningsbestemt LED belysning til skinnesystemer med høj lysintensitet og farvegengivelse, momentan opstart og lang levetid. Velegnet til f.eks. energibesparende butiksbelysning, gallerier, kontorbelysning eller gangarealer.

Hent dataark