Vores mission er at skabe og tilbyde ekstraordinær god belysning i form af spændende designs med optimal lysanvendelse og nye anvendelsesmuligheder. Vi er verdensmestre i energibesparende LED belysning i høj kvalitet med attraktivt design, og yder altid en ekstraordinær service.

Vores værdigrundlag tager afsæt i tre overordnede begreber:

Design

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er vigtigt for os at levere unikke produkter til attraktive priser. I udviklingen af nye armaturer arbejder vi med funktionalitet, forskellige materialer samt produktets formsprog. Tre af vores LED armaturer har modtaget den anerkendte pris, IF Design Award, hvor det ene armatur er udviklet i samarbejde med Friis & Moltke Design.

Viden

Vi laver energiberegninger ved udskiftning til LED belysning og vi tilbyder en komplet belysningsplanlægning med lysberegninger. Vores viden og kompetencer omsættes yderligere ved at optimere lyskildens virkningsgrad, lysstyring samt at beskytte lyskilder med høj farvegengivelse og korrekte farvetemperaturer. På denne måde er vi ikke blot i stand til at overholde de gældende standarder, men kan samtidig bidrage til at skabe en spændende og behagelig belysning til stor glæde for vores kunder.

Service

Vi stiller store krav til os selv og vores leverandører, og vi tager hundrede procent ansvar for hele vores sortiment. Vi tilbyder rådgivning til projekter samt valg af armaturer og lyskilder, da det er vigtigt for os at yde en ekstraordinær service til samtlige samarbejdspartnere og følge alle vores projekter helt til dørs.

design

viden

service

Fredag kl: 8.00 - 15.00

Tlf: +45 6260 2060

Salgs- og Leveringsbetingelser
Alle priser er ab fabrik og excl moms

 

JF MobileMenu

http://inwave.dk/sildenafil.html Køb viagra net